Over Sunpoint

Sunpoint is leverancier van diverse zonweringsproducten zoals rolluiken, terrasschermen, uitvalschermen, screens, markiezen, en een volledig buitenleven assortiment.
Ook voor losse onderdelen, zoals knikarmen, motoren, slingerstangen etc. kunt u bij ons terecht. Sunpoint staat bekend om het leveren van maatwerk, waarbij alles tot in detail af te stemmen is. Wij stellen alles in het werk om aan de wensen van ons dealernetwerk te voldoen.

We zijn met onze showroom en kantoor gevestigd in Vaassen op de Talhoutweg 16.

Nederlandse topkwaliteit sinds 1968

In 1968 kwam Jan Broere, oprichter van Sunpoint, in aanraking met zonwering. Na enkele jaren onder de naam Broere zonwering te hebben gewerkt, richtte hij in 1974 het bedrijf Sunpoint op.

In een toen nog jonge buitenzonwering industrie, groeide het bedrijf snel uit tot een begrip en een betrouwbare leverancier voor vele zonweringspecialisten. Snelle levertijden en een goede prijs- kwaliteitverhouding waren toen al de sterke punten van Sunpoint. Ook de Sunpoint wederverkopers staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met een klantvriendelijke houding.

Sinds 2009 is het bedrijf onder de hoede van de dochter van Jan Broere, Jacqueline Broere.

De AVZ-Group bestaat uit 4 bedrijven en 5 afdelingen, waar Sunpoint onderdeel van uitmaakt.

Samen zijn wij al vele jaren marktleider in Nederland op het gebied van buitenzonwering en rolluiken. Dankzij de samenwerking binnen de AVZ-Group zijn wij in staat om ons te blijven ontwikkelen en grootschalig in te kopen. Sunpoint biedt hierdoor een veelzijdig, flexibel en modern assortiment voor iedere portemonnee. Tot de AVZ-Group behoren ook:

AVZ
Productontwikkelaar en groothandel in aluminium profielen en onderdelen
www.avz.nl

Hylas
Specialist in zonweringdoekconfectie
www.hylas.nl

Smits
Fabrikant en assembleur van rolluiken en zonwering
www.smitsrolluiken.nl

SunStock
Groothandel in aluminium profielen en onderdelen
www.sunstock.nl

Samen zijn wij onderdeel van StellaGroup, een toonaangevende speler op het gebied van rolluiken, rolpoorten en hieraan verwante producten.